Reviews


5 stars after 144 reviews
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/1/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/1/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/1/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/29/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/29/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Moest lang wachten, was 25 min te laat maar wel heerlijk 2/28/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super 2/28/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de eerste keer op deze manier besteld, bevalt uitstekend, ga zo door 2/26/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Afhaal was niet optijd klaar 15 min later Bestellingen van mensen die bestelde aan de balie waren eerder klaar als 30 min eerder online besteld na 45 min eten pas klaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waarom moet ik 29 cent extra betalen.? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijke website, fijn om online te kunnen bestellen! En het eten was uiteraard weer voortreffelijk! 2/24/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was lekker! 2/23/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, goede kwaliteit 2/23/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Duidelijke site. Makkelijk bestellen. En als altijd lekker eten en ook voldoende eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb een half uur io mijn bestelling moeten wachten, Wellicht een idee om een maximaal aantal bestellingen per tijdslot in te bouwen? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De service en het eten is prima in orde. 2/15/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik vond het onduidelijk en begreep niet goed hoe hoeveel site bestellingen je moest doen bij een 4 persoons menu. 2/14/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed! 2/12/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk heerlijk eten 👍🏻 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling staat altijd klaar op de afgesproken tijd..! 2/10/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
We hadden om 18:00 uur besteld en het eten was pas om 18:30 uur klaar. 2/10/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas hadden wij niet alles wat we besteld hebben. Wij misten de loempia's en de kip knoflook. Ook was de bestelling een uur later klaar dan afgesproken. 2/10/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk bestellen, keurig optijd klaar en de kwaliteit is geweldig! Zelfs na een ritje van meer dan een half uur was het nog lekker warm! Super! Graag tot een volgende keer! 2/9/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/9/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk. 2/6/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Om te beginnen is het lastig om via de website te bestellen. Voor mensen die zelf chinees zijn of voor mensen die met grote regelmaat chinees eten bestellen, is het misschien allemaal erg vanzelfsprekend, maar bij veel dingen die je wilt bestellen, staat niet bij wat het is. Ik heb bij veel producten die ik zag, eerst Google moeten raadplegen. Verder viel het eerlijk gezegd allemaal een beetje tegen. De koe loe yuk, Pisang goreng en gebakken spek waren twijfelachtig. Het was overduidelijk niet vers bereid maar uit de magnetron. Bovengenoemden zijn normaal wat vettiger, maar in dit geval allemaal erg droog. We hadden ook een beker pindasaus besteld, dat bleek een lullig klein bekertje. De bami, nasi en de kipsaté waren wel gewoon goed. 2/5/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden specifiek gevraagd zonder champignons maar die zaten er toch in. Erg jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top systeem zo! 2/3/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon het beste chineesrestaurant in Nederland 2/3/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer erg goed. 2/2/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Makkelijk bestellen via website met tijdstip voor afhalen. Moest helaas wachten, 10 minuten later dan het tijdstip, maar het gerecht was heerlijk 😀 1/27/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer super lekker zoals we van jullie gewend zijn!! 1/27/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was super 1/27/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2024
Hao Hua Havenkade 6 0525-683886
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was half uur te laat klaar 1/27/2024
Hao Hua 5 stars after 144 reviews
Hao Hua